Promet se odvija po mjestimično vlažnom kolniku

vremenska prognoza, bihamk, promet, stanje na cestama, vremenska prognoza, stanje na cestama, stanje na cestama, stanje na putevima, stanje na cestama, AMS BIH, AMS BIH, stanje na cestama, stanje na putevima, ceste, ceste mostar, stanje na prometnicama, stanje na putevima, stanje na cestama, stanje na cestama, stanje na putevima, stanje na prometnicama, stanje na putevima, stanje na prometnicama, stanje na cestama
Zbog niskih temperatura moguća je poledica, posebno na dionicama u višim planinskim predjelima, kao i na mostovima i prilazima tunelima. Povećana je opasnost od odrona zemlje ili kamenja na kolnik, pa vozače pozivamo na pojačan oprez. Apelujemo na vožnju prilagođenu uvjetima na cesti i podsjećamo da je posjedovanje zimske opreme obvezno za sve kategorije vozila

Zbog pomjeranja terena obustavljen je promet za teretna vozila preko 3,5 tone najveće dopuštene mase i autobuse na dionici M-5 tranzit kroz Sarajevo. Promet za ove kategorije vozila preusmjeren je kroz grad.

Kraći zastoji mogući su na dionicama na kojima se izvode sanacijski radovi, a gdje je obvezno poštivanje privremeno postavljene prometne signalizacije. Izdvajamo cestovni pravac Jablanica-Rama gdje se zbog sanacijskih radova promet odvija jednom trakom naizmjenično, uz moguće povremene obustave.

Na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja.

„VEŽI SE-SIGURNOSNI POJAS SPAŠAVA ŽIVOT". Kod sudara za putnike na zadnjem sjedištu koji se nisu vezali sigurnosnim pojasom opasnost od težeg ozljeđivanja i smrtnog stradanja se povećava za tri puta u odnosu na vezane putnike. Zato UVIJEK PROVJERITE JESU LI SVI VAŠI PUTNICI VEZALI SIGURNOSNE POJASEVE!