Pročitajte kakvo nas vrijeme očekuje za 1. svibanj

prvosvibanjski uranak
S obzirom na prognozu za naredne dane, oni koji prvosvibanjske praznike odluče provesti na jugu BiH sigurno neće pogriješiti, jer će u tom dijelu zemlje biti sunčano i toplo vrijeme, dok će u ostatku zemlje biti više oblaka.

- U petak će padati kiša. U subotu će biti pretežno oblačno vrijeme, a u nedelju bi se trebalo razvedriti i stabilizirati. U ponedjeljak, 1. svibnja , će u Bosni prijepodne biti sunčano dok se u drugom dijelu dana očekuje malo više oblaka. Oblačno će biti i u utorak, a dnevne temperature će iznositi između 16 i 19 stupnjeva- kazali su za Faktor.ba iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Dok će u Bosni biti pretežno oblačno i svježe, u Hercegovini se očekuje sunce i dnevne temperature između 22 i 25 stupnjeva.

Za one koji slobodne dane odluče provesti na Jadranu, iz Državnog hidrometeorološkog zavoda Hrvatske ističu da bi vrijeme trebalo biti stabilno, bez kiše i pretežno sunčano s temperaturama koje će se penjati i preko 20 stupnjeva. Jedino se na sjevernom Jadranu očekuju povremena kiša i pljuskovi, ali temperatura će biti ugodna, oko 20 stupnjeva.