Pročitajte kada se očekuju padaline u Bosni i Hercegovini

kiša

Krajem dana se očekuju padaline sa zapada koje će prvo zahvatiti Krajinu. U noći na četvrtak se očekuje slab snijeg ili susnježica. Vjetar slab sjevernog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -4 i 1 stupanj, na jugu zemlje do 5 stupnjeva Celzijusa. Najviša dnevna temperatura zraka između 0 i 5 stupnjeva, na jugu zemlje od 10 do 14 stupnjeva Celzijusa.

U četvrtak, 10.12.2015. u Bosni i Hercegovini oblačno sa padalinama u Bosni. Padaće slab snijeg ili susnježica, u sjevernim područjima Bosne i slaba kiša. Vjetar slab sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -2 i 2 , na jugu zemlje od 1 do 5 stupnjeva Celzijusa. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 0 i 4 , na jugu zemlje od 6 do 10 stupnjeva Celzijusa.

U petak, 11.12.2015. u Bosni i Hercegovini prije podne pretežno oblačno. Od sredine dana se očekuje smanjenje naoblake, prvo u Hercegovini, zapadnim područjima Bosne i u Krajini, a poslije podne i u ostalim područjima. Vjetar slab sjevernog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -4 i 1 stupanj, na jugu zemlje do 4 stupnja Celzijusa. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 1 i 5 stupanj, na jugu zemlje od 7 do 10 stupnjeva Celzijusa

U subotu, 12.12.2015. se očekuje da dosta naoblake sa zapada prelazi preko Bosne i Hercegovine i preovladavaće umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Vjetar slab. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -5 i 0 stupnjeva Celzijusa, na jugu zemlje do 4 stupnja Celzijusa. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 3 i 8 stupnjeva, na jugu zemlje od 8 do 11 stupnjeva Celzijusa, naveli su iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.