Nema nedodirljivih, plaćanje zaposlenja je najgora vrsta korupcije

izbori 2010, Haris Silajdžić, Fahrudin Radončić, Milorad Dodik, Fahrudin Radončić, Dragan Čović, Fahrudin Radončić, Fahrudin Radončić, SBB BIH, Fahrudin Radončić, SBB BIH, Fahrudin Radončić, SBB BIH, Fahrudin Radončić, SBB BIH, Fahrudin Radončić, Fahrudin Radončić, Zlatko Lagumdžija, Vlada, granična policija bih, Sudan, un misija, kutlovac, Fahrudin Radončić, korupcija, borba, uhićenja, Midhat Osmanović, Ministarstvo sigurnosti BiH, Fahrudin Radončić, SDA BIH, HDZ BiH, Fahrudin Radončić, sloboda, sud bih
...osvrnuo se i na jučerašnje uhićenje zastupnika u Federalnom parlamentu Midhata Osmanovića i direktora Zavoda zdravstvenog osiguranja Tuzlanske županije Velida Torića, kazavši da je SBB i ranije najavljivao "antikorupcijski cunami" i to će se u još jačem intenzitetu nastaviti i naredne godine.

- Nema nedodirljivih. Užasna je stvar da se za zaposlenje plaća 10.000 do 20.000 KM. To znači da dvije ili tri godine radite besplatno da biste došli u priliku da imate radno mjesto. To je najgora i najodvratnija vrsta korupcije i treba je nemilosrdno sankcionirati - zaključio je Radončić.

Fena