Neki građani BiH za 1. svibanj u našoj zemlji, a neki će u Dubai, Pariz, Istanbul, Maroko...

istambul

Dok će se neki provoditi u Bosni i Hercegovini, uživajući u mnogobrojnim izletištima, koja oduševljavaju i ostavljaju bez daha, isto tako će i veliki broj građana uživati u destinacijama poput Dubaija, Istanbula, Maroka...

Tako su iz turističke agencije Relax Tours za Dnevni avaz kazali kako su povodom prvosvibanjskih praznika imali dosta putovanja i aranžmana.

- Radili smo dosta putovanja, jer smo radili skuplje avionske ture poput Irana, Maroka, Rusije i Dubaija. Također, tu su standardne rute poput Istanbula, ali i autobuska tura do Munchena. Na naše veliko zadovoljstvo moram reći kako su sve ture rasprodate - kazali su iz Relax Toursa.

Također, rečeno je kako je i ove godine kao i ranije veoma popularan Jadran.

- Veliki broj građana naše zemlje ide na Jadran. Izuzetno su popularne destinacije poput Makarske i Dubrovačke rivijere - kazali su agencija.

Iz turističke agencije Buena Vista i Sol Azur su kazali kako su potpuno rasprodati svi aranžmani za europske prijestonice.

- Od Pariza, Rima, Budimpešte, Praga, Venezije, Beča.. sve te destinacije su rasprodate. Također, destinacije poput Istanbula, Dubaija, Sicilije, naše avio ture su rasprodate. Dubai, naprimjer košta 1.500 maraka s vizama i taksama i maksimalno je rasprodan - rekli su iz ove agencije.

Također, u ovoj agenciji je visoko tražen Jadran, a velika većina aranžmana je rasprodana.

Iz turističke agencije Fibula kazali su nam kako su se najviše bazirali na Hrvatsku, odnosno Jadran.

- U našoj turističkoj agenciji najviše smo radili Jadran, odnosno odlazak u Hrvatsku. Imamo i Dubai, ali to su sve individualni aranžmani. Skoro 90 posto je Jadran.