Naredna dva dana sunčano, u četvrtak oblačno s kišom

Međugorje, sunce, veljača, vremenska prognoza, vremenska prognoza, vremenska prognoza, vremenska prognoza, vremenska prognoza, vremenska prognoza, vremenska prognoza, vremenska prognoza, sunčanica, dijete, vremenska prognoza
... jačine južnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između 2 i 6, na jugu i sjeverozapadu zemlje do 8 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 16 i 22 stupnjeva.

Srijeda

U srijedu će u Bosni i Hercegovini sunčanije biti prije podne. Od sredine dana povećanje oblačnosti. Oblačno od poslijepodnevnih sati u Hercegovini, zapadnim i jugozapadnim područjima Bosne.

Vjetar slab do umjerene jačine južnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između 3 i 8 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 16 i 22 stupnjeva.

Četvrtak

Oblačno vrijeme prevladavat će u četvrtak u našoj zemlji. Prije podne u Bosni lokalno slaba kiša. Više padalina jedino u Krajini. U Bosni se jače padaline prognoziraju od večernjih sati i tijekom noći na petak.

U Hercegovini kiša od poslijepodnevnih sati i tijekom noći na petak.

Vjetar u Bosni većinom slab do umjerene jačine južnog smjera. Sredinom dana u Hercegovini i jugozapadu Bosne prolazno je moguć i jak jugo. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između 5 i 10 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 15 i 20 stupnjeva.