Iz Sarajeva do Neuma, Makarske i Splita: Od 15. lipnja vlakom prema moru

08.06.2018

Željeznice FBiH će u sezoni od 15. lipnja do 31. kolovoza 2018. godine promjeniti red vožnje...

...brzog putničkog vlaka na relaciji Sarajevo-Čapljina-Sarajevo, koji će u u tom razdoblju na stanici Čapljina biti povezan s autobusnom linijom za Neum, Makarsku i Split autobusima Autoherc d.o.o. Grude.

Sezonski vlak iz Sarajeva polazit će svakog jutra u 07:07 sati, a u Čapljinu će stizati u 09:29 sati. Vlak će iz Čapljine polaziti svaki dan u 19:25 sati, a u Sarajevo će stizati u 21:44 sati. Zaustavljat će se u Hadžićima, Konjicu, Mostaru i Žitomislićima, a po završetku radova i u stanici Jablanica.

S autobusne stanice Čapljina autobus za Neum će polaziti u 10:05 sati, a u Neum će stizati u 11:20 sati. Iz Neuma za Čapljinu autobus će polaziti u 18:00 sati, a u Čapljinu će stizati u 19:15 sati. Prihvat i iskrcaj putnika u Neumu bit će na stajalištu "Magistrala" na ulazu u Neum s magistralnog puta Opuzen-Neum. Ukupna cijena vozne karte (vlak+ autobus) Sarajevo-Neum u jednom pravcu iznosi 20,30 KM, a cijena povratne karte iznosi 33,30 KM.

Sa autobusne stanice Čapljina autobus za Makarsku i Split će polaziti u 10:10 sati. Putnici mogu silaziti na stajalištima Gradac, Zaostrog, Podace i Tučepi. Ukupna cijena vozne karte za Makarsku je 29,30 KM, a za Split 44,30 KM. Povratak autobusima iz pravca Splita i Makarske nije osiguran.

Zagarantiranom udobnošću i sigurnošću brzog BH vlaka, Željeznice Federacije BiH i na ovaj način poslovno, turistički i prometno povezuju Sarajevo i središnji dio BiH sa Hercegovinom i morskom obalom. Putnici svoje karte mogu rezervirati na svim prodajnim mjestima Željeznica Federacije BiH.

Tagovi: vlak more
loading...