Federalnu policiju nije briga za nestalog Franu Kvesića!

potraga, Frano Kvesić, Jajce, Frano Kvesić, nestanak, policija, Frano Kvesić
Sve ide tako jadno, veoma sporo! Ne znam što bi se trebalo dogoditi da bi se ova država zabrinula za bilo što. Ne daj Bože da se vama nešto dogodi i da vam treba pomoć ove države - kazao je Tomislav Kvesić, sarajevskom Dnevnom avazu razočaran FUP-ovom slabom zainteresiranošću za nestanak njegovog brata.

Iz Federalne uprave policije, točnije Ureda direktora ove institucije, ne znaju je li ih iko kontaktirao i tražio pomoć u pronalaženju tijela Kvesića.

- Ja službeno ne znam ništa! Ne znam ni je li itko tražio pomoć od nas. Znam samo da provjere vrši policija SBŽ - ukratko je kazala Iva Trezner, šef ureda direktora FUP-a BiH.

Zašto naša država nije u stanju da digne sve na noge, kao što je to susjedna Republika Hrvatska uradila tragajući za Antonijom Bilić, Tomislav, kako kaže, to sebi ne može objasniti. MUP SBŽ posljednji put je u utorak tražio nestalog Franu.

- Osmog ovog mjeseca od 11 do 15.15 sati tražili smo nestalog Franu u jezeru Zdraljevac zajedno s pripadnicima Jedinice za podršku MUP-a SBK, ronilačkog kluba BUK B i rafting kluba iz Jajca - potvrdili su iz MUP-a SBŽ.

Dnevnik.ba