Bježeći od policije dileri skakali u Lašvu

policija, Speed, MUP ZHŽ, Mario Miličević, Zoran Galić, pas tragač, Marko Banožić, Trebinje, šverc, pljačka, kokain, ubojstvo, bomba, udes, prometna nesreća, tučnjava, huligani, pljačka, banka, Beograd, ubojstvo, Srbija, droga, Mostar, Dragan Paravinja, Antonija Bilić, prometna nesreća, Jablanica, samoubojstvo, Sarajevo, Atif Dudaković, ružići, prijetnje, policija, Incident, tv 1, Mostar, Trebinje, djelatnik, radnik, alem džemić, prometna nesreća, osuda, Anto Kafadar, Vitez, pogibija, Mostar, uhićenje, razbojnik, Ljubuški, kablovi, provala, Ljubuški, napad, štefica galić, lažna dojava, Mostar, bomba, GOŠK, napad, huligani, NK GOŠK, priopćenje, puška, bombe, Mostar, pokušaj ubojstva, samoubojstvo, našice, Mostar, policija, potjera, Mostar, Stolac, pljačka, prometna nezgoda, lašva, pogibija, sletjeli u trebižat, prometna nesreća, Čapljina, Posušje, prometna nesreća, pogibija, stravična prometna nesreča, prijateljice, tragedija, kutina, pu mostar, black pearl, zoran kapet
Prave filmske scene odvijale su se u ponedjeljak na magistralnom putu M-5, u mjestu Kanare, na ulazu u Travnik, nakon što su pripadnici MUP-a Srednjobosanske županije zaustavili autmobil Audi u kojem su se nalazila dvojica muškaraca i djevojka.

Radi se o A. M. (33), J. M. (39), obojica iz Travnika, sa kojima je u vozilu bila i S. M. (18) iz Šipova, a kod kojih su travnički policajci pronašli određenu količinu droge.

Tada je, kako saznaje Faktor, nastala drama. Shvativši da su "pali" s narkoticima, A. M. i J. M. su pokušali pobjeći policiji, pritom skočivši u korito Lašve sa visine od nekih pet do šest metara.

Međutim, nisu daleko odmakli. Policajci, kojima je bio poznat njihov identitet, nisu skakali za njima u vodu, već su ih sačekali i uhitili nedaleko od mjesta događaja, mokre i sa ozljedama koje su zadobili prilikom pokušaja bježanja po neravnom koritu rijeke.

Policija je potom, na osnovu naredbe Općinskog suda u Travniku, pretresla obiteljske kuće koju koristi A.M. u mjestu Turići i pronašla više komada takozvanih bombica sa materijom za koju se sumnja da je speed, kao i određenu količinu marihuane, te predmete koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem kaznenih djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga.

- U suradnji sa nadležnim Županijskim tužiteljstvom, osumnjičeni su uhićeni i protiv njih se poduzimaju zakonom propisane mjere i radnje - kazali su u MUP-u SBŽ./HMS/