VELIKO NEVRIJEME U SLOVENIJI Zatvorene pruge i ceste, odron djelomično zatrpao autobus i vlak

nevrijeme,Slovenija
Screenshot: 24ur

Veliko nevrijeme zahvatilo je u ponedjeljak navečer dijelove susjedne Slovenije. Jaka kiša uzrokovala je glavobolje dežurnim službama. Najviše posla imali su u općini Zagorje ob Savi, gdje je odron kamenja djelomično zatrpao i oštetio autobus. Dvoje putnika je ozlijeđeno i pružena im je hitna medicinska pomoć.

Na pruzi između Save i Zagorja ob Savi aktivirao se odron zbog čega je vlak izletio s tračnica. Ozlijeđenih nije bilo, javlja N1 Slovenija. Pruga će do daljnjega biti zatvorena. U Litiji je jak vjetar oštetio gimnaziju, piše Index.hr.

Sadržaj se učitava...

Nevrijeme s jakim pljuskom zahvatilo je i područje općine Laško. Poplavljeno je bilo nekoliko objekata, ceste i podvožnjaci. Intervenirali su vatrogasci PGD Laško i PGD Rečica koji su pružili pomoć u otklanjanju opasnosti i otklanjanju posljedica nevremena.

U mjestima Šoštanea, Selnica ob Dravi, Makola i Tolmina prijavljena su srušena stabla. Još uvijek nema podataka o ozlijeđenima.

Sadržaj se učitava...

U večernjim satima obilna kiša zahvatila je i Ljubljanu. Voda je ponovno poplavila podvožnjak na Celovškoj cesti koji spaja Šišku i centar grada.