Unatoč tome što jedini smiju snimati Milanovića u Kosači, na internetu prijenos uživo ne gleda ni 100 ljudi

Unatoč tome što jedini smiju snimati Milanovića u Kosači, na internetu prijenos uživo ne gleda ni 100 ljudi

Prijenos uživo 30. obljetnice osnutka Hrvatskog vijeća obrane putem interneta ne gleda ni 100 ljudi unatoč tome što je Radiotelevizija Herceg-Bosne dobila od organizatora događaja ekskluzivno pravo snimanja kojoj nazoči i predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović.

Već smo pisali kako je veliki dio novinarskih ekipa ostao razočaran ispred Kosače jer im je zabranjeno snimanje i sudjelovanje u programu. Predsjednik Republike Hrvatske u jutarnjim satima stigao je u Mostar gdje je sudjelovao u polaganju vijenaca i paljenja svijeća čime je odao počast poginulim braniteljima HVO-a za koje je već ranije kazao da su odigrali veliku ulogu u obrani Bosne i Hercegovine te Hrvatske.

Predsjednik Republike Hrvatske posmrtno je odlikovao Redom kneza Domagoja s ogrlicom za pokazanu osvjedočenu hrabrost i junaštvo u ratu Ivu Lozančića te Redom bana Jelačića za iznimno uspješno zapovijedanje postrojbama Hrvatskog vijeća obrane te za sveukupne zasluge u njihovom ustroju Zborna područja Mostar, Tomislavgrad, Vitez i Orašje (Hrvatski dom Herceg Stjepan Kosače). Predviđeno je prigodno obraćanje Predsjednika Republike.

P. S. Broj gledatelja TV HB putem interneta koji smo naveli bio je u trenutku pisanja teksta, dok se sada popeo na 140. Moguće kao posljedica, prema riječima voditelja programa, emotivnog i nadahnutog govora Vlade Džoića, voditelja Odjela za branitelje Hrvatskog narodnog sabora.

Youtube kanal navedene televizije broji 14.6 tisuća pretplatnika.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.