TEREN NEPRISTUPAČAN Ovo je kuća kod koje je nestala mala Danka

Danka Ilić nestala djevojčica
Kurir

Djevojčica Danka Ilić (2) iz Bora nestala je jučer oko 13.45 u naselju Banjsko polje. Potraga za nestalim djetetom i dalje je u tijeku, svi nadležni su na terenu i intenzivno se radi na njenom pronalasku.

Kako je majka djevojčice rekla, došli su u obiteljsku vikendicu koju su i ranije često posjećivali. Majka je kazala da je djecu dovela da se istrče i prošetaju, te navela da dok se okrenula, djevojčice više nije bilo.

"Živimo u Boru. Dovela sam ih da se malo istrče i prošetaju. Moji su porijeklom odavde i kao dijete sam tu često boravila", priča Dankina majka Ivana.

Šuma i nepristupačan teren

Kako javlja reporter Kurira, kuća se nalazi na 300 metara od glavnog puta. Iza kuće je jedna šuma, ali to nije gusta šuma već brisan prostor. Izolirana je od ostalih kuća. Nalazi se na samom kraju naselja, a ovaj dio je nepristupačan.

Dodaje da djevojčica praktično nije mogla otići iz vidokruga majke. Ona ima samo dvije godine, ne može trčati, čak ni nositi pelenu.

Potragu za djevojčicom otežava i loše vrijeme. Kiša je padala sinoć, a pada i danas. Pretraživano je i korito obližnje rijeke, a za sada nema rezultata.

Podsjetimo, nestala djevojčica ima smeđu kosu, smeđe oči, visoka je oko 85 cm. Na sebi je u trenutku nestanka imala maslinasto zelenu jaknu, ljubičaste traperice i crne tenisice.