TELEFONI NE PRESTAJU ZVONITI Svi žele termin kod frizera

Šišanje frizura frizer
Ilustracija / hercegovina.info

U dva dana, od kako je donesena odluka o otvaranju frizerskih i kozmetičkih salona, telefoni u salonima ne prestaju zvoniti. Interes za zakazivanje termina je velik, a već su popunjeni termini za skoro cijeli prvi radni tjedan.

Frizeri poručuju kako će vjerojatno sada klijenti malo više čekati na termin nego inače, dok je na frizerima da sve narudžbe rasporede kako treba da bi se izbjegle gužve.

“Otvaramo u ponedjeljak, a idući cijeli tjedan nam je popunjen, samo u petak i subotu imam nešto slobodnih termina. Zbog mjera opreza neću moći primati puno žena jer farbanje oduzme puno vremena. Stoga će maksimalno četiri mušterije u danu moći biti u salonu, dok bi inače primila 10-tak žena u danu”, rekla je vlasnica frizerskog salona Ana iz Širokog Brijega.

“Iskreno žene zapisuju termine, ali nije neka velika navala, dosta žena se snašlo za farbanje u tom vremenu kada je bio početak pandemije tako da ovo će ić normalnim tijekom. Ljudi će nas zvati, a mi ćemo raditi koliko možemo i stignemo po pravilima”, kazala je vlasnica frizerskog salona Kaja u Čapljini.

Dodala je kako su kod nje većinom stalne mušterije s kojima redovno komunicira te neće biti problem ako netko sačeka još koji dan na termin s obzirom da u novim uvjetima rada treba izbjegavati gužve.

U mostarskom salonu Red Carpet vrata otvaraju u ponedjeljak s malo izmijenjenim radnim vremenom. Naime, u salonu će frizeri raditi u dvije smjene, od 8 do 21 sat, iz razloga što na taj način neće praviti gužva.

“Imamo zakazane termine još prije korone za cijeli svibanj i lipanj mjesec, a bilo je otkazivanja što se tiče svatova dok se za mature još ne zna hoće li se održavati, ali još nema otkazivanja. Telefon od prekjučer ne prestaje zvoniti. Mi ćemo pokušati maksimalno izaći u susret klijentima koji budu zvali i kojima je raniji termin propao”, rekao je vlasnik Red Carpeta Miroslav Marijanović.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.