VOĐA GLOBALNOG PEDOFILSKOG LANCA Uskoro u javnost izlaze dokumenti sa suđenja Jeffreyu Epsteinu

Epstein
Wall Street journal

Imena više od 170 ljudi koji su povezani sa osuđenim seksualnim prestupnikom Jeffreyem Epsteinom, uključujući njegove bivše zaposlenike i žrtve, biti će objavljena u sudskim spisima koji će biti otpečaćeni uskoro.

Federalna sutkinja Manhattna Loretta Presca danas je naložila da se otvori za javnost sudska dokumentacija koja je dugo bila zapečaćena u okviru tužbe koju je još 2015. godine podnijela Virginija Roberts Giuffe protiv Epsteinove najbliže suradnice Ghislaine Maxwell, prenosi New York Post.

Prema ovoj presudi, desetine pojedinaca koji su u različitim sudskim podnescima povezanim sa tužbom bili označavani kodnim imenima, po svemu sudeći će biti javno identificirani kada materijali budu u potpunosti otpečaćeni, moguće već sutra.

Bivši predsjednik SAD Bill Clinton, bio je također spomenut u sudskim dokumentima vezanim za misteriozno umrlog pedofila Epsteina i označen je kodnim imenom "John Doe 36", navodi se u izvještaju.

Clinton (77) se spominje više od 50 puta u redigiranim dokumentima vezanim za tužbu Virginije Giuffre protiv Epsteina iz 2015. godine, navodi ABC News.

Očekuje se da će biti imenovan mnogi optuženi i navodne žrtve, zajedno sa ljudima koji su godinama radili za Epsteina i bili dio njegovog užeg kruga ili su, kako se sumnja sudjelovali u njegovim zločinima.

Među njima je i britanski princ Andrew, sa kojim su Maxwell i Epstein navodno organizirali seksualne prijestupe u više navrata.

Epstein je bio vlasnik privatnog otoka koji je i dan danas obavijen velom misterije. Različite teorije imale su različite smjerove, a pretpostavljalo se da su na otoku pripadnicima elite, jet seta i visoke politike Epstein i Maxwell podvodili maloljetnice.

Epstein je nakon privođenja pronađen obješen u svojoj zatvorskoj ćeliji. Službeno je riječ o samoubojstvu, no mnogi sumnjaju u to.