VJEŠTAČENJE TELEFONA IVANE ILIĆ Neki mediji u Srbiji tvrde da je pretraživala granične prijelaze, MUP ih demantirao

Djevojčica Danka

Nakon vještačenja telefona majke nestale Danke Ilić otkriveno je da je ona neposredno prije nestanka djeteta navodno guglala granični prijelaz između Srbije i Rumunjske.

Ivana Ilić je na internetu pretraživala granični prijelaz Kladovo-Turnu-Severin, tvrdi tabloid Informer pozivajući se na svoje izvore.

Drugi mediji iz Srbije tvrde kako informacije o tome što je Ivana Ilić pretraživala nisu istinite.

Prema tvrdnjama iznesenim u tabloidima, majka devojčice je „pretraživala na Googleu granični prijelaz Kladovo-Turnu-Severin“, međutim, iz MUP-a su, neslužbeno za Danas, u potpunosti demantirali spomenute navode.

Također, majka djeteta guglala je navodno i kaznenu odgovornost, odnosno kolika je kazna za neka određena kaznena djela.

"Meni je najteže, ja sam je rodila. Mnogo mi je teško, razumite me, ne želimse oglašavati dok se moje dijete ne vrati kući. Tek kada se sve završi oglasit ćemo se suprug i ja i pričat ćemo o svemu", kaže Ivana, a na pitanje je li točno da je guglala granični prijelaz između Srbije i Rumunjske kratko je rekla:

"Moj telefon je bio na vještačenju i to je sve što ću reći. Stariji sin nije s nama i ne znamo gdje je", istaknula je majka Danke Ilić za Informer

Podsjećamo, potraga za dvogodišnjom djevojčicom Dankom Ilić (2) iz Bora, koja je nestala u utorak, 26. ožujka u 13.45 u naselju Banjsko polje, ušla je u osmi dan, ali jasnih informacija o sudbini djeteta, nažalost, još nema.

U trenutku nestanka, mala Danka je imala ljubičaste hlače i maslinasto zelenu jaknu.

Građani širom regije koji sa zebnjom čekaju vijesti da je djevojčica nađena, posebno su pogođeni snimkom iz Beča na kojem se, u pratnji dvije Rumunjke, vidi djevojčica koja nevjerovatno izgledom i uzrastom podsjeća na malu Danku.

Interpol je raspisao žutu tjeralicu za Dankom.