Vanessa Bryant odala počast kćeri putem društvenih mreža

Kobe Bryant, crtez, nesreća, helikopter, tragedija
CNN

Kobe Bryant je poginuo je prije točno tjedan dana u padu helikoptera u blizini Los Angelesa, zajedno sa svojom 13-godišnjom kćerkom Giannom te sedam putnika.

Podsjećamo, helikopter u kojem je bio Bryant više je puta kružio i mijenjao visinu. Tako je nekoliko minuta kružio na području Zoološkog vrta u Los Angelesu. Tada je letio prilično nisko, vjerojatno čekajući da se magla raziđe.

Oko 9:30 sati pilot je kontaktirao aerodrom Burbank. Tada je helikopter kružio, a zatim je nastavio put.

U 9:40 sati našli su se usred još veće magle. U tom je trenutku, helikopter okrenuo na jug. To je bilo kobno jer je letio prema planinskom području. Pilot se naglo popeo s visine od 350 metara na visinu od 600 metara.

Nekoliko trenutaka kasnije, udarili su u planinu. Ova tragična vijest potresla je milijune diljem zemlje.

Nekoliko puta nakon nesreće Vanessa Bryant se obraćala javnosti putem društvenih mreža te je na svom Instagramu i danas objavila crtež koji joj je poslala jedna obožavateljica.

"Toplo mi je oko srca kad vidim svoju djevojčicu kako nasmiješena i sretna drži košarkašku loptu pod rukom. Hvala ti", napisala je Vanessa.

Sadržaj se učitava...

Sliku je u nekoliko sati lajkalo više od tri milijuna ljudi, a Vanessu je nakon suprugove smrti na Instagramu zapratilo 8 i pol milijuna novih ljudi.