VIDEO  Ulovili i ubili morskog psa koji je pojeo ruskog mladića, uslijedio šok kad su ga rastvorili

Mladić Morski pas

U morskom psu koji je u Egiptu napao i pojeo ruskog mladića pronađeni su dijelovi tijela, a životinju su zatim nasmrt pretukli iz osvete.

Oko Vladimira Popova (23) je morski pas tigar kružio u moru, a zatim ga je odvukao pod vodu dok je on vikao ‘Tata, spasi me!‘. Sve se dogodilo u egipatskom odmaralištu u Hurghadi.

Turisti su istrčali iz mora, a užasnuti promatrači su Vladimiru vikali da pliva dalje od morskog psa, no on ga je ipak dohvatio.

Tigrasti morski pas je zatim uhvaćen i čamcem odvučen na kopno, a okupljeni na plaži su ga zatim nasmrt pretukli, prenosi Daily mail.

Morskog psa su zatim preuzeli stručnjaci koji su ga rasporili. U njegovim crijevima su pronađeni ostaci mladića, piše novinska kuća Al Arabiya.

Dr. Mahmoud Dar, profesor na egipatskom Nacionalnom institutu za pomorske znanosti također je otkrio da je morski pas bio ženka.

Podsjetimo, Vladimirov izbezumljen otac Yuri je ispričao kako je užasnuto gledao dok mu sina grize morski pas, a on viče u pomoć.

"Otišli smo na plažu da se opustimo. Sina mi je napao morski pas, sve se dogodilo u samo nekoliko sekundi", rekao je Popov, podrijetlom iz Rusije.

Očajni otac je rekao da u blizini nije bilo drugih članova obitelji koji bi Vladimiru pomogli u vodi, iako su prva izvješća govorila da je njegova djevojka uspjela pobjeći od napada.

"Kakvu pomoć uopće možete pružiti? Ta životinja je mašina za mljevenje mesa, sve se dogodilo u 20 sekundi, jednostavno ga je odvukao pod vodu", ispričao je Popov.

"Ovo je smiješna slučajnost jer je ovo sigurna plaža. Okolo ima brodova i jahti. Nikada se tu nije dogodilo ovakvo što. Obično napadaju na divljim plažama. Ovo je neka zla kob...", dodao je otac.

Vladimir je nekoliko mjeseci prije ovog stravičnog napada živio s ocem u Egiptu. Popov je rekao da će kremirati sina, a njegov pepeo vratiti u rodnu Rusiju.

Egipatske vlasti su potvrdile da je životinja predana na istraživanje kako bi se otkrili uzroci njezina ponašanja te kako bi se vidjelo je li povezana s morskim psom koji je prouzročio nekoliko prethodnih tragedija.