Ukrajinski neonacisti obučavaju huligane za Euro!

... Patrioti, priprema huligane koji bi za vrijeme Eura trebali izazvati pravi kaos. Novinari Suna infiltrirali su se u skupinu neonacista i uvjerili se na koji način se uvježbavaju huligani. Oni uvježbavaju borbu prsa o prsa, a uče ih i kako upotrijebiti noževe, pištolje i puške.

Vođa Patriota Ukrajine Dmitro Semčuk kaže da će "nogometni vojnici" pokazati cijelom svijetu svoj bijes tijekom Europskog prvenstva.

- Imamo mrežu huligana u svakom gradu. Možemo pokrenuti rat samo jednim pozivom. U Ukrajini je huliganizam mješavina politike, patriotizma i nacionalizma. Naši huligani nisu isto što i engleski, koji su stalno pijani. Ovdje se ozbiljno spremamo i treniramo, učinit ćemo sve za "bijelu Europu". Policija će nas pokušati zaustaviti, ali neće uspjeti.

Patrioti, koji broje 3500 članova, se najviše spremaju za utakmicu protiv Engleske, na kojoj žele obračunati s engleskim navijačima, a na udaru će im biti i tamnoputi nogometaši, poput Rija Ferdinanda i Ashleya Colea.

- Mi ne želimo vidjeti tamnopute nogometaše u europskim momčadima. Želimo to promijeniti. Naš cilj je jednog dana vratiti zemlju bijelom ukrajinskom narodu.

Izvor: vecernji.hr