U PLESNOM STUDIJU U pucnjavi tijekom proslave rođendana četiri osobe ubijene, više od 20 ozlijeđenih

Dadewille Alabama pucnjava
BNO news

Najmanje četiri osobe ubijene su u pucnjavi na proslavi 16. rođendana u američkoj saveznoj državi Alabami. Više osoba je ozlijeđeno, javlja ABC News.

Pucnjava se dogodila u gradiću Dadeville oko 22:35 sati po lokalnom vremenu, navodi se u priopćenju koje je objavila Agencija za provođenje zakona Alabame. Specijalni agenti iz ALEA-e pokrenuli su istragu. Za sada nije objavljeno više detalja.

Brownie Caldwell, članica gradskog vijeća Dadevillea, potvrdila je za ABC News da je istraga u tijeku. Caldwell je rekla da ne može potvrditi broj žrtava. Ben Haynes, viši pastor Prve baptističke crkve u Dadevilleu, rekao je za ABC News da je bio u bolnici tijekom noći s obiteljima poginulih i ozlijeđenih.

Haynes je rekao da su mu članovi obitelji rekli da je pucnjava izbila u malom prostoru gdje se održavala rođendanska zabava. Na rođendanu je, prema njegovim riječima, bilo više od 50 ljudi kada je došlo do pucnjave.

Kako navodi Daily mail, proslava rođendana je bila održana u plesnom studiju Mahogany Masterpiece. Isti medij navodi kako je osim četiri ubijene osobe, u pucnjavi ozlijeđeno više od 20 osoba.