U BOLNICI Teško zdravstveno stanje Čedomira Jovanovića

U BOLNICI Teško zdravstveno stanje Čedomira Jovanovića
Hercegovina.info

Lider LDP Čedomir Jovanović nalazi se na bolničkom liječenju zbog obostrane upale pluća, dok test nije pokazao da je pozitivan na koronavirus. Kako neslužbeno za B92.net potvrđuju izvori bliski Jovanoviću, njegovo zdravstveno stanje je teško i komplicirano i Jovanović trpi velike bolove.

"Liječnici sumnjaju na emboliju pluća ili upalu kičmene moždine", navodi izvor, ali napominje da za sada nije utvrđen uzrok tako pogrošanog stanja Jovanovića. Problem predstavlja i visok krvni pritisak koji liječnici pokušavaju spustiti.

Stanje Jovanovića najvjerojatnije je posljedica preležanog koronavirusa u srpnju. Jovanović je od petka primljen u KBC 'Dragiša Mišović' pošto mu je pozlilo, također ima i problema sa crijevima.

On je zadržan zbog daljih ispitivanja kako bi se utvrdilo jesu li tegobe nastale uslijed preležanog koronavirusa. Jovanović je svjestan, komunikativan i u stabilnom stanju. Nije bilo potrebe da ga priključuju na kisik.

Podsetimo, Jovanović je u srpnju 2020. bio pozitivan na koronavirus i tada je imao tešku upalu pluća, zbog čega je bio hospitaliziran na Infektivnoj klinici.