U Berlinu ubijena 31-godišnja Hrvatica, ubojstvo priznao i počinio prijatelj

Policija
SKY

U berlinskoj općini Mitte, u dijelu općine Gesundbrunnen, ubijena je žena. Radi se (kako saznaje Radio Imotski iz pouzdanih izvora, policija nije objavila podatke) o hrvatskoj državljanki inicijala M.Š. rodom iz Imotskog, staroj 31. godinu. Prijatelj 31-godišnje hrvatske državljanke priznao je da je počinio ubojstvo, kako je objavila berlinska policija u službenom priopćenju, prenosi Radio Imotski.

35-ogodišnji počinitelj ubojstva nad Hrvaticom M.Š. u Berlinu nije hrvatski državljanin. Predao se policiji u noći kada je počinio ubojstvo te je istovremeno i uhićen.

Po prijavi ubojstva od strane počinitelja, policija je došla na mjesto ubojstva u stan u ulici Wollankstraße u Berlinu i tamo su pronašli tijelo teško ranjene žene. Bolničko osoblje s liječničkom pokušalo je reanimirati djevojku, no sve je bilo prekasno. Podlegla je ozljedama te preminula na mjestu zločina.

Detaljnije podatke o pozadini ovog ubojstva berlinska policija nije priopćila. Slučaj je preuzeo odjel za ubojstva berlinske policije, piše Berlinski magazin.