TUGA U FRANCUSKOJ Četvero djece i njihova majka ubijeni na Božić

Francuska policija
Unsplash/Ilustracija

Francuska policija uhitila je muškarca osumnjičenog za ubojstvo supruge i četvero djece u napadu nožem ujutro na Božić, rekao je javni tužitelj.

Njihova tijela pronađena su u ponedjeljak navečer u krvavom stanu u gradu Meauxu, 40 kilometara sjeveroistočno od Pariza.

Lokalni tužitelj Jean-Baptiste Bladier rekao je da su majka i dvije kćeri izbodene toliko puta da je nemoguće utvrditi broj ranjavanja. Čini se da su dva mlađa sina umrla od gušenja ili utapanja, prenosi Hina.

Policija je privela 33-godišnjeg oca djece u ponedjeljak navečer u obližnjem gradu. Tužitelj je otvorio istragu o ubojstvima.

Djeca su bila u dobi od devet mjeseci do 10 godina. Susjedi su rekli istražiteljima da su čuli krikove u ranim jutarnjim satima Božića. Do uzbune je došlo kasnije tijekom dana nakon što nisu uspjeli dobiti nikakav odgovor od obitelji.

Muškarac je imao povijest mentalnih bolesti, rekao je tužitelj. Već je napao suprugu nožem 2019. Supruga nije podigla tužbu i slučaj je tada odbačen zbog njegovog mentalnog zdravlja.

Istražitelji su u obiteljskom stanu pronašli medicinsku dokumentaciju i recepte za antidepresive, rekao je tužitelj.