PRONAĐEN NAKON OSAM GODINA Tinejdžera uočili s ozljedama ispred crkve

mladić,SAD,nestanak
Facebook

Nestali mladić iz Houstona navodno je pronađen živ u subotu s posjeklinama i modricama po cijelom tijelu nakon što je nestao kao tinejdžer prije osam godina, rekli su lokalni dužnosnici i obitelj, a prenose američki mediji. Teksaški Centar za nestale objavio je da se Rudy Farias (25), prijavljen kao nestao 2015. godine kada je imao 17 godina, konačno vratio svojoj obitelji.

Farias je nestao dok je šetao svoja dva psa u blizini obiteljske kuće. Centar je objavio da su se tog dana psi vratili kući, no Farias nije. Mladić je sada u bolnici nakon što su ga prolaznici uočili ispred crkve bez svijesti, rekla je njegova majka i dodala da ima posjekline i modrice i u kosi, piše Index.hr.

Patio od depresije i PTSP-a

Njegova majka dodatno je potvrdila da je njen sin psihički i fizički u "teškom stanju", ali je bila zahvalna što se vratio.  U vrijeme nestanka Farias je patio od depresije, PTSP-a i anksioznosti, objavio je Texas EquuSearch 2015. godine.

"Moguće je da je dezorijentiran jer nije uzimao lijekove", rekli su tada iz organizacije dok su pokretali potragu za Fariasom. Godinama prije nego što je nestao njegov brat je poginuo u sudaru motocikla, rekla je obitelj 2015.

"Gledao je svog najboljeg prijatelja kako umire pred njim", rekla je 2015. Brenda Paradise, privatna istražiteljica koju je angažirala obitelj.

"Ovo je bilo čudo"

Direktor Texas EquuSearcha Tim Miller rekao je da najnoviji razvoj događaja smatra čudom. "Kako se to dogodilo? Vjerujemo u čuda i ovo je sigurno bilo čudo", rekao je Miller.

"Ne mogu vam ni reći koliko smo puta tražili i koliko je tragova i savjeta stiglo, a oni su jednostavno nestali i odjednom - ovo."

Miller je također rekao da su mnoga pitanja otvorena sada kada se Farias vratio.

"Ima puno toga za istražiti kako bismo vidjeli što se dogodilo, gdje se dogodilo, kako se dogodilo", rekao je.