PRETRES MONSTRUMOVE KUĆE Policija iznijela nekoliko vreća, isušena je septička jama i stigao je bager

Kuća ubojice malene Danke Ilić

Iz kuće Dejana Dragijevića (50), koji je osumnjičen za ubojstvo Danke Ilić (2), policija je danas iznijela nekoliko papirnatih vreća, u kojima su, kako se vjeruje, potencijalni dokazi za slučaj koji je uznemirio cijelu regiju.

Od ranih jutarnjih sati policija je bila ispred kuće, a potom je stigla i cisterna, koja je tijekom dana ušla u dvorište kako bi isušila septičku jamu.

Kada je cisterna kojom je ispumpavana septička jama izašla iz dvorišta, policija je dovela osumnjičenog s lisicama na rukama i uvela ga unutra. Zadržali su se oko pet minuta, a potom su ga odveli na nepoznatu lokaciju, prenosi Jutarnji.

Nedugo potom stigao je bager koji je prekopavao teren oko kuće osumnjičenog. Vatrogasci su sa specijalnom opremom potom odlazili do mjesta kopanja, vraćali se, a u jednom trenutku su gotovo svi inspektori napustili ovo područje.

Novinari Telegrafa koji su na terenu u jednom trenutku su snimili kako majka osumnjičenog izlazi s inspektorima do ograde i nešto pokazuje, nakon čega se vratila u kuću. Ekipe su se potom ponovo vratile kako bi pročešljale teren oko dvorišta, a kasnije su se potpuno povukle s te lokacije.

Osumnjičeni za smrt Danke Ilić (2) doveden je pred kuću u kojoj je živio do uhićenja, prenosi Blic. U pitanju je Dejan Dragijević koji je priznao da je djevojčicu zadavio. Kraj njegove kuće ispumpana je septička jama.