POLICIJA PRETRAŽUJE MOBITELE Evo što je pronađeno u telefonima uhićenih Bad blue boysa

grčka,Bad blue boys,vještačenje

Grčka policija još uvijek nije otkrila tko je ubojica 29-godišnjeg navijača AEK-a Michalisa Katsourisa. Kako javljaju grčki mediji, krenula je analiza mobitela uhićenih Boysa.

Protothema piše da je osiguranje oduzelo mobitele uhićenim Boysima, a SKAI navodi da je obrada podataka s nekih mobitela počela. Objavili su fotografiju povijesti pretraživanja Google Mapsa na jednom od mobitela. Kako piše SKAI, na mobitelu se može vidjeti da su pretraživane lokacije na kojima je došlo do nereda. "Na mobitelu su adrese u stanu u Ateni u Ampelokipi i adresa u Marousiju, a zadnja pretraga u povijesti je stanica Irini", piše NewsBomb.

grčka,Bad blue boys,vještačenje

Novi iskazi svjedoka

Dnews je objavio i svjedočenje D.P.-a, šefa osiguranja Opap Arene. On je istražiteljima, tvrdi grčki portal, rekao da su kod obilaska stadiona čuvari i on prikupili nekoliko predmeta, od kojih su neki bili krvavi i predali ih. Neke letve i štapovi koje su prikupili bili su dugi gotovo 1.5 metara, tvrdi.

"U jutarnjim satima 8. kolovoza obaviješten sam od zaštitara stadiona da su pronašli neke kutije izvan stadiona, ispred ulaza 37, te su me obavijestili da su ih pokupili kako bi ih predali policiji. Istog dana oko 7 sati sam otišao na teren i stražari su mi dali tri drvene letve od 120 cm, šest drvenih letvi od 90 cm i jednu slomljenu drvenu letvu od 79 cm. Neki od tih predmeta, kako sam primijetio, bili su krvavi", kaže u svom iskazu.

Objavljeno je i svjedočenje vlasnika obližnje cvjećarnice. On tvrdi da je jutro nakon huliganskih nereda pronašao razne predmete ispred cvjećarnice.

"U srijedu sam ispred cvjećarnice i na krovu zatekao neke predmete. Pregledavajući snimke sigurnosnih kamera utvrdio sam da je dana 8.7.2023. od 23:36 do 23:50 ispred cvjećarnice bila velika aktivnost navijača. Na snimci se vidi kako bacaju razne predmete. Našao sam traku za ruku, šešir i dvije letve", rekao je policiji, prema pisanju grčkih medija.