POBJEGAO JE Pucnjava na Kosovu. Nepoznata osoba je policajca udarila automobilom

Policija Kosovo
AP

Još jedna razmjena vatre, odnosno, pucnjava, između osobe osumnjičene za krijumčarenje robe i pripadnika Kosovske policije dogodila se na sjeveru Kosova. Ozlijeđenih u pucnjavi nije bilo, dok je lakše tjelesne ozljede zadobio službenik nakon što ga je, kako tvrde iz policije, nepoznata osoba udarila automobilom.

Zamjenik zapovjednika Kosovske policije za regiju Sjever, Veton Eljšani, kazao je za KoSSev da su pripadnici pogranične policije pokušali zaustaviti jedno vozilo, sinoć poslije 22 sata kod Jošanice u općini Leposavić, piše Telegraf.

Službenici su sumnjali da je vozilo ušlo na Kosovo alternativnim cestama iz centralne Srbije, te da se u njemu nalazila krijumčarena roba. "On se nije zaustavio, udario je jednog policajca, a tada je došlo i do razmjene vatre", kazao je Eljšani.

Navodi da nije bilo ozlijeđenih u pucnjavi, a da je policijski službenik na kojeg je naletio automobil zadobio lakše ozljede. Kosovska policija za sada nema informacije o osumnjičenom jer se, kako tvrdi Eljšani, vozač u međuvremenu udaljio, pa potom napustio vozilo i pobjegao.

Policija je zaplijenila vozilo. Eljšani ujedno nije imao saznanja o tome je li i šta pronađeno u automobilu.

Telegraf podsjeća, prije tjedan dana na sjeveru Kosova, tj. kod Čečeva, na teritoriji općine Zubin Potok, također se dogodila pucnjava kada su policijski službenici pokušali zaustaviti grupu osoba osumnjičenu za krijumčarenje. Tada je, međutim, uhićeno pet osoba, četiri srpske nacionalnosti i jedan Albanac, dok je jedan od osumnjičenih pobjegao sa mjesta događaja.