VIDEO  Partijaneri leže u grmlju i snimaju oproštajne poruke dok Hamas vrši pokolj

TikTok/Daily mail

Na društvenim mrežama pojavile su se snimke s partyja u Izraelu na kojem je ubijeno preko 250 osoba. Neki partijaneri spasili su se tako što su se sakrili u grmlje i čekali da teroristi iz Hamasa odu.

Na snimci se vide mladići i djevojke prekriveni grmljem dok se u pozadini čuju rafali i eksplozije. U blizini su hamasovci ubijali ljude koji su također bili na partyju, prenosi Index.

Sadržaj se učitava...

Mnogi od preživjelih ležali su nepomično preko pet sati prije nego što su čuli glasove na hebrejskom, odnosno izraelsku vojsku.

Pokolj na festivalu dogodio se rano ujutro. Party je trajao cijelu noć, a u 6 ujutro više stotina mladih još se zabavljalo. Oko 6:30 su se diljem Izraela čule sirene, a tada su upali i hamasovci.Nakon odlaska hamasovaca deseci tijela mladih partijanera bili su poslagani jedni preko drugih u šatoru u sklopu partyja. Na društvenim mrežama pojavile su se i snimke samog pokolja, pa se tako na jednoj vidi pucanje.

Sadržaj se učitava...

Snimke nakon događaja pokazuju prazne festivalske šatore i napuštene automobile mahnito razbacane po cesti i izrešetane mecima.

Mnoge prestravljene žrtve pobjegle su preko pijeska pješice do svojih automobila u pokušaju da se odvezu od užasa, ali ih je dočekala pucnjava napadača nagomilanih u džipovima koji su išli "stablo po stablo" u potrazi za metama.