OSUMNJIČENI PORIJEKLOM IZ BiH Mlada žena upucana iz vatrenog oružja ispred vlastitog doma

policija austrija polizei
Ilustracija

U okrugu Gänserndorf u Austriji, žena (33) je tragično izgubila život u subotu ispred svoje raskošne vile. Prema informacijama kroativ.at, tužna obiteljska situacija dovela je do još jednog gubitka života u Strasshofu an der Nordbahn u subotu.

Žrtva je upucana iz vatrenog oružja ispred vlastitog doma malo iza 13:30 u subotu. Osumnjičeni (35) porijeklom iz Bosne i Hercegovine predao se policiji u Deutsch-Wagramu nakon zločina i uhićen je. Žena je bila 33-godišnja Austrijanka također porijeklom s Balkana, a počinitelj je bio njen bivši partner.

Njena obitelj vodi veliko hortikulturno poduzeće u Donjoj Austriji. 35-godišnji počinitelj je švedski državljanin porijeklom iz Bosne i Hercegovine te bivši partner žrtve. Inače, on je boravio u Beču te je prijavljen na drugoj adresi u odnosu na žrtvu. Trenutno nema dostupnih točnih informacija o motivu, iako neki mediji navode da je svađa oko djece bila okidač za zločin. Ima naznaka da je bilo nekoliko svjedoka zločina. Mjesto zločina nalazilo se direktno na glavnoj ulici u Strasshofu, blizu ulaza u grad, u blizini obiteljskih kuća.