VIDEO  OBJAVLJENA DRAMATIČKA SNIMKA Studenti u Pragu skakali sa zgrade u strahu od masovnog ubojice

Prag masakr

Scene užasa u Pragu obišle su jučer i zapanjile čitav svijet. Zločin koji je na Karlovom sveučilištu počinio 24-godišnji student David Kozak još dugo će se analizirati, a studentima koji su se našli u blizini pucnjave, ili su izgubili prijatelja u masovnoj pucnjavi, jučerašnji će dan zauvijek ostati u bolnom sjećanju.

Dramatične snimke pristižu iz Praga od jučer popodne. Prikazuju ljude kako u panici bježe prema poznatom Karlovom mostu u centru glavnog grada.

Skrivali su se po učionicama ili bježali na vanjski dio zgrade fakulteta, na balkone. Pojavila se i snimka koja prikazuje studente kako skaču s najviših katova zgrade na balkon nižeg kata kako bi se spasili od masovnog ubojice. Čuju se i jezivi krici.

Četrnaest osoba, među kojima troje stranaca, žrtve su suludog pohoda 24-godišnjeg Davida Kozaka. Ukupno je ozlijeđeno 25.

U blizini zgrade u kojoj se pucnjava dogodila ljudi donose cvijeće i pale svijeće te se tiho prisjećaju žrtava. Nad zgradom Filozofskog fakulteta vijore se crne zastave. Cijela zgrada je osvijetljena, a policija je i dalje na mjestu događaja.