Njemački specijalci i helikopter u akciji uhićenja opasnog državljanina BiH

helikopter
helikopter

Državljanina BiH su smatrali opasnim, a bio je i naoružan. Akcija njemačkih specijalaca izvedena je u utorak oko 15.30 sati, nakon što su prethodno dobili dojavu da se traženi 35-godišnjak, inače nastanjen u njemačkoj metropoli, krije u Klein Kreutzu, prenosi Radio Sarajevo.

Čak 12 teško naoružanih specijalaca pronašlo je traženu osobu u bivšem građevinskom centru, neposredno pored autobuske okretaljke u selu, piše maz-online. Prema policiji, državljanin BiH nije pružao otpor tijekom akcije uhićenja koja je trajala pola sata. U akciji su angažirani specijalci jer je bilo indicija da je državljanin BiH naoružan.

Ne samo to, stanovnici Kleina Kreutza, primijetili su da iznad njihovog sela kruži i policijski helikopter. Policija nije komentirala angažiranje helikoptera, ali zna se da se uključuje i kontrola iz zraka ukoliko postoji opasnost da tražena osoba može pobjeći.

Tužitelj Berlina podignuo je optužnicu protiv 35-godišnjeg državljanina BiH zbog nanošenja opasnih tjelesnih ozljeda, ali nisu objavljeni detalji.