NA PRIKLADAN NAČIN Stanovnici Cetinja se u središtu grada opraštaju od ubijenih

Svijeće za ubijene Cetinje
Vijesti.me

Obiteljima nedužnih žrtava Vuka Borilovića, ali i onima koje je taj Cetinjanin ranio 12. kolovoza, zdravstvene vlasti ponudit će psihološku pomoć kako bi što prije izašli iz velike traume koju su doživjeli, najavljuje za crnogorski portal 'Vijesti' ministar zdravlja Crne Gore Dragoslav Šćekić.

Deset ljudi sahranjeno je jučer na Cetinju. Najmlađi od njih imao je samo osam godina, najstariji 81. Sugrađani su ih na vječni počinak ispratili suzama, bolom koji se vidio na licima i jecajima koji su parali nebo iznad Prijestonice.

Osmogodišnjeg dječaka u grobnicu u Bajicama spustili su s tri godine starijim bratom i njihovom majkom Natašom Martinović (35). Drugari su im za oproštaj donijeli nogometnu loptu.

Također, večeras su se stanovnici Cetinja okupili na Gradskom trgu kako bi zapalili svijeće i odali počast stradalima u tragediji koja je Prijestonicu zadesila u petak.

Uramljene fotografije ubijenih postavljene su pored stabla na trgu. Cetinjani, mnogi sa suzama, ali skoro svi bez glasa. Tu su bili i članovi obitelji nekih od ubijenih, piše portal 'Pobjeda'.

Podsjećamo, Vuk Borilović ubio je prošlog petka u poslijepodnevnim satima 10 osoba u cetinjskom naselju Medovina, a ranio šest.