MEDIJI GA PROZVALI 'E-SCOOTER PISTOLERO' Mladić iz BiH pištoljem prijetio ocu dvoje djece nakon incidenta u prometu

iz austrijskih medija
https://www.oe24.at/oesterreich/chronik/e-scooter-pistolero-stellte-sich/581888128

Mladić iz Bosne i Hercegovine (19) prijetio je Thomasu K. iz Beča i njegovoj obitelji. Potom se sam prijavio policiji nakon što je Thomas objavio snimku na kojoj se vidi kako mu ovaj prijeti pištoljem.

Incident se dogodio 3. siječnja kada se Thomas K. vozio automobilom Tesla ulicama Beča, a onda je u jednom trenutku ispred njega izletio mladić na električnom romobilu.

Malo je nedostajalo da Thomas udari mladića automobilom. Mladić je potom ostavio romobil, prišao vozaču i počeo mu prijetiti, da bi u jednom trenutku izvadio pištolj i to sve dok su u automobilu bili Thomasova 73-godišnja majka i dvoje maloljetne djece.

Thomas K. je nakon svega odlučio snimku koju Tesla automatski snima objaviti u medijima, a mladić je ekspresno pronađen nakon što ga je više ljudi prepoznalo. 

Sadržaj se učitava...

Riječ je o mladiću iz BiH, koji živi u Hernalsu. Na nagovor majke, on je u pratnji članova obitelji otišao u najbližu policijsku stanicu i predao se. Rekao je da nije riječ o pravom pištolju, nego zračnom, koji mu je, u međuvremenu, ukraden. On je rekao da žali zbog cijelog incidenta.

Protiv njega je, uprkos kajanju, podnesena prijava zbog opasnih prijetnji, prenosi austrijski "oe24.at".