KAKVA DRAMA Dvojica Hrvata u Njemačkoj se potukla zbog neuredne kuće, a u sve se umiješala djevojka i slomila mali prst

KAKVA DRAMA Dvojica Hrvata u Njemačkoj se potukla zbog neuredne kuće, a u sve se umiješala djevojka i slomila mali prst

Svađa između dvojice zaposlenika jednog hotela eskalirala je izuzetno burno. To je ostavilo teške posljedice i za djevojku napadača.

U noći sa subote na nedjelju (13/ 14. kolovoza) u kući za osoblje hotela u Pinzgauu u Austriji došlo je do svađe između 32-godišnjaka i 45-godišnjaka iz Hrvatske. Kako je priopćila policija, kolege su se posvađali zbog nereda u kući.

"Došlo je do te mjere da je mlađi na kraju udario starijeg šakom u lice. Njegova žrtva ozlijeđena je ispod oka. Napadačeva 22-godišnja djevojka htjela je riješiti situaciju, ali je slomila mali prst", javlja Fenix.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao da to nije bilo dovoljno, stariji Hrvat potom je zgrabio metalnu cijev i njome zaprijetio paru. Na kraju ih je pustio, ali svađi nije bilo kraja. Napustio je mjesto samo kako bi obavijestio prijatelja o sporu.

Tada su njih dvojica provalili u sobu 32-godišnjeg Hrvata i otuđili gotovinu te nekoliko električnih uređaja i parfema. Policijski službenici su kasnije izuzeli ukradenu robu od Hrvata. U sobi 45-godišnjaka službenici su osigurali i pištolj za zastrašiavnje sa streljivom. Optuženi su prijavljeni i nalaze se na slobodi.