KAKVA DRAMA Dvojica Hrvata u Njemačkoj se potukla zbog neuredne kuće, a u sve se umiješala djevojka i slomila mali prst

polizei

Svađa između dvojice zaposlenika jednog hotela eskalirala je izuzetno burno. To je ostavilo teške posljedice i za djevojku napadača.

U noći sa subote na nedjelju (13/ 14. kolovoza) u kući za osoblje hotela u Pinzgauu u Austriji došlo je do svađe između 32-godišnjaka i 45-godišnjaka iz Hrvatske. Kako je priopćila policija, kolege su se posvađali zbog nereda u kući.

"Došlo je do te mjere da je mlađi na kraju udario starijeg šakom u lice. Njegova žrtva ozlijeđena je ispod oka. Napadačeva 22-godišnja djevojka htjela je riješiti situaciju, ali je slomila mali prst", javlja Fenix.

Kao da to nije bilo dovoljno, stariji Hrvat potom je zgrabio metalnu cijev i njome zaprijetio paru. Na kraju ih je pustio, ali svađi nije bilo kraja. Napustio je mjesto samo kako bi obavijestio prijatelja o sporu.

Tada su njih dvojica provalili u sobu 32-godišnjeg Hrvata i otuđili gotovinu te nekoliko električnih uređaja i parfema. Policijski službenici su kasnije izuzeli ukradenu robu od Hrvata. U sobi 45-godišnjaka službenici su osigurali i pištolj za zastrašiavnje sa streljivom. Optuženi su prijavljeni i nalaze se na slobodi.