Javio se putnik s otetog Boeinga i potvrdio priču Sarajke? Avion je na otoku južno od Maldiva u blizini američke baze?

Malaysia Airlines, nestali zrakoplov, nesreća zrakoplova, malezija, malezija, nestanak zrakoplova, misterij, Boeing 777, misterij, telefon, zrakoplov, zrakoplov, nestanak, Boeing 777, Malaysia Airlines, Komunikacijski sateliti, potraga, Potraga za zrakoplovom, pilot, zrakoplov, malezija, nestanak, zrakoplov, nestanak, malezija, zrakoplov, pad, malezija, nestanak, zrakoplov, malezija, Boeing 777, zrakoplov, nestanak, malezija, zrakoplov, nestanak, misterija, Boeing 777, zrakoplov, malezija, guma, zrakoplov, nestanak, Boeing 777, malezija, nestanak, zrakoplov, malezija, nestanak zrakoplova, istina, Boeing 777, nestanak, istina, nestanak zrakoplova, sabotaža, otmica, Boeing 777, žena, Malaysia Airlines, zrakopolov, Malaysia Airlines, avion, nesreća, zrakoplov, nestanak, Malaysia Airlines, MH17, Malezijski zrakoplov, zračni raketni sustav, sustav BUK, Malaysia Airlines, MH17, Veleposlanstvo Ruske Federacije
Putnik je, kako navodi Stone, zaposlenik IBM-a po imenu Phillip Wood. Tvrdi kako je on uspio sakriti svoj Iphone 5, kojim je poslao kratku poruku i fotografiju na kojoj se puno ne vidi, ali kako Stone objašnjava, to je zato što se putnik nalazi na vrlo mračnom mjestu. No, pomoću fotografije može se odrediti kada je uslikana. Slika je, kako tvrdi Stone, uslikana 18. ožujka uređajem 'IPhone 5'.

Prema GPS koordinatama, Wood se u trenutku slanja nalazio nekoliko milja dalje od tajne američke vojne baze 'Diego Garcia' smještene na otoku južno od Maldiva u Indijskom oceanu, tvrdi Stone. Ove koordinate se ne nalaze nigdje na webu te nisu mogle biti preuzete s 'Googlea' ili 'Wikipedije' te, prema Stoneu, dokazuju da je slika poslana iz blizine baze.
Stone je iznio i sadržaj poruke u kojoj je pisalo da je zrakoplov otet, te da je Wood talac. Rekao je još kako misli da je nadrogiran, kako je uspio sakriti mobitel i kako je on izdvojen od drugih putnika u zasebnoj ćeliji. Stone kaže da je i izvor od kojeg je dobio ovu informaciju neprestano izložen prijetnjama smrću.
E sad, hoće li se ova teorija pokazati točnom ili ne, nije jasno, no jedna stvar je zanimljiva; Sarajka koja se nedavno oglasila kako ona zna gdje je avion također je spominjala otok u blizini Maldiva. "Malezijski Boeing 777 nalazi se na jednom otoku na Maldivima, koji nije naseljen, ali je geostrateški iznimno važan. Potpuno je u ispravnom stanju i u svakom trenutku može poletjeti", kazala je anonimna žena koja se već godinama bavi proučavanjem neobičnih pojava i fenomena diljem svijeta iz Sarajeva (Sarajka tvrdi da zna gdje je nestali Boeing: 'Potpuno je ispravan i spreman za polijetanje'). Slučajno ili ne, vrijeme će pokazati. Osim u slučaju da se sve zataška, a avion se iskoristi za neke mutne i po čovječanstvo pogubne planove. S obzirom na to da avion još uvijek nije pronađen, pa ni jedna jedina krhotina, sve više se sumnja da ova teorija s otmicom, i to od strane Amerikanaca, ipak pomalo drži vodu.

dnevno.hr