IPAK U BIH NIJE NAJGORI McDonald's zatvara još jedan objekt zbog skoro tisuću prijava policiji

McDonalds Ottawa

'McDonald'sov' restoran u Ottawi u Kanadi zatvorit će se nakon 38 godina rada zbog 'kriminalnih aktivnosti i nereda'. Ovaj objekt proglašen je 'najgorim McDonald'som na svijetu' zbog stalnih skandala poput seksa u kupaonicama, trgovine drogom i tučnjava među kupcima, prenosi Index.

Za kaos u restoranu dijelom je zaslužna i lokacija. Smješten je u središtu turističke četvrti, gdje se nalaze brojni barovi. Ljudi su tu često svraćali pijani nakon noćnih izlazaka. Prvi put se našao na lošem glasu 2013. nakon što je objavljen video na kojem se vidi kako muškarac tijekom tučnjave izvlači mladunče rakuna iz džempera.

Godine 2019., nakon više od 800 prijava restorana, bivši šef policijske postaje Ottawe poslao je pismo predsjedniku i izvršnom direktoru kanadskog 'McDonald’sa' u kojem je napisao da je zabrinut. Lanac brze prehrane odlučio je skratiti radno vrijeme do 22 sata.

Ipak, policija je 2022. godine ponovno primila 150 poziva vezanih za restoran. Ovog je tjedna vlasnik zgrade u kojoj se nalazi 'McDonald's' rekao za CTV News Ottawa da je tvrtka odlučila da neće obnoviti ugovor o najmu nekretnine i da će zatvoriti svoja vrata u travnju 2023.