VIDEO  Hitna pomoć došla na intervenciju pa vozilom slučajno pregazili staricu

Hitna pomoć Beograd
Screenshot

U Srbiji se 3. prosinca 2022. godine dogodila bizarna nesreća, kad je vozilo Hitne pomoći pregazilo stariju ženu. Naime, vozilo beogradskih registracijskih oznaka kretalo se u rikverc i udarilo staricu, koja je, srećom, prošla bez ozljeda.

Vozač i medicinsko osoblje staricu su primjetili tek kad su izašli iz vozila. Kad su shvatili što se dogodilo, izvukli su ženu i pružili joj pomoć.

Naknadno je otkriveno kako je sanitetskim vozilom Hitne pomoći upravljao Milan Marković. Kazao je kako mu je izuzetno žao zbog nemilog događaja, te da još se još nije oporavio.

"Od subote ne mogu doći k sebi. Ni ja ni ekipa Hitne pomoći koja je bila u vozilu", počinje Marković priču za Kurir.

Kako navodi, došli su na poziv drugog pacijenta.

"Ništa nije ukazivalo da se nešto loše može dogoditi. Ja sam ušao u vozilo, upalio ga i krenuo u rikverc. Pogledao sam na retrovizore i nikoga nije bilo. Nitko nije lud da, ako primijeti ljude, krene kolima. Ne znam kako se baka stvorila iza. Mi smo izašli iz vozila, netko je tada viknuo: 'Pomoć' i tek onda smo vidjeli ženu na zemlji", kaže on.

Odmah su joj ukazali pomoć.

"Na sreću, sve je bilo u redu. Ponudili smo joj da je odvezemo u bolnicu, a baka nije željela jer se osjećala dobro. I pored toga smo je nekoliko puta obilazili. Jako mi je žao zbog nemilog događaja jer zaista vodimo računa i na najbolji mogući način pomažemo ljudima. Još jednom se ispričavamo baki i njezinoj obitelji", zaključio je Milan Marković.