"DAJ BOŽE DA GRIJEŠIM" Sektolog i tužiteljstvo sumnjaju da su roditelji povezani s egipatskom magijom

Ubojstvo Novi Sad

Nakon informacija da se na zidovima stana nalaze simoboli egipatske mitologije, te da policija i tužiteljstvo istražuju navode da su L.P.S. i M.P.S. bili pripadnici sekte, za Telegraf.rs oglasio se i srpski poznati sektolog Dimitrije Pastuović.

Sumnja da se u ovom slučaju navodno radi o jednoj vrsti sotonizma koja je povezana s egipatskom magijom.

"Daj Bože da sam u krivu, ali ovo je naša budućnost, a sve zahvaljujući društvenim mrežama i platformama na kojima mnogi šire priču o energijama, kozmosu, poganskim božanstvima", kaže Pastuović.

Dodaje da pristaše ovih vjerovanja šire svoju propagandu i na taj način uspijevaju otrovati mlade.

"To su zlonamjerni ljudi, plasiraju svoje gluposti i namjerno truju djecu, poput njih. To je zlo", rekao je.

Pastuović je za Telegraf.rs napomenuo da je i ranije upozoravao na "sotonizam", te da će ovakvih slučajeva biti još u budućnosti.

"Nažalost, to je uzelo maha, a da bi se to zaustavilo mora se donijeti zakon. Moraju se uključiti država, crkva, policija, svi i provoditi kazne", zaključio je sektolog.

Nakon dovršenog očevida bit će poznato više detalja o ovoj tragediji.

Podsjetimo, crteži zagrobnog života iz egipatske mitologije pronađeni su na zidovima kuće u Petrovaradinu u kojoj su pronađena beživotna tijela djece mladog bračnog para koji je sinoć skočio s nebodera u Novom Sadu.

Prema prvim, neslužbenim informacijama, ova otkrića navela su policajce na sumnju da su L.P.S. i M.P.S. pripadnici sekte. Tužiteljstvo u suradnji s policijom provjerava ove navode.

Tijela njihove djece poslana su na obdukciju kako bi se utvrdio točan uzrok smrti.