BOŽIĆNO ČUDO U sudaru 40 vozila nitko nije ozlijeđen

Lančani sudar
Wisconsin State Patrol facebook

U zapadnom Wisconsinu je autocesta prekrivena ledom dovela do velike prometne nesreće u kojoj je bilo uključeno više od 40 vozila. Incident se dogodio u ranim jutarnjim satima 23. prosinca, a iako prizor izgleda zastrašujuće, nema prijavljenih ozlijeđenih.

Dojave o nesreći počele su stizati oko 5:45 ujutro, a sve je počelo nakon što je kamion skliznuo na središnji dio autoceste i zapalio se. Na tom području padala je ledena kiša koja je prekrila površinu ceste ledom. Sudeći po objavi Wisconsin State Patrola na Facebooku, stvari su nakon toga postale još gore.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Videozapis, kojeg je TMJ4 News objavio na YouTubeu, prikazuje vozila u plamenu, od kojih su neka prevrnuta na stranu. Još jedan isječak na Facebooku, koji je možda najdramatičniji od svih, prikazuje automobile kako voze pored vatre s drugim automobilima i kamionima "razbacanim" uokolo, prenosi autoklub.hr.

Sadržaj se učitava...

Autocesta je odmah zatvorena, a riječ je o dionici I-94, koja je jako prometna i služi kao glavna ruta za kamionski promet koji povezuje Minneapolis i Chicago. S obzirom na gomilu savinutog metala i vozila u plamenu, činjenicu da nitko nije ozlijeđen mogli bismo nazvati pravim božićnim čudom.