BOŽIĆNO ČUDO Liječnici bebu proglasili mrtvom, pogrebnik je spasio

Brazil, božićno čudo, mrtva beba

Nakon što je beba za koju se vjerovalo da je mrtva predana pogrebniku, on je uzevši bebu u ruke iznenada osjetio otkucaje srca.

Naime, 18-godišnja Brazilka iz Ariquemesa otišla je 27. prosinca liječniku zbog jakih bolova u trbuhu i krvarenja.
 
"Kako je izvijestio britanski tabloidni magazin Daily Mail, ubrzo je poslana kući. Navodno nitko nije primijetio da je trudna", prenosi Fenix.

Ubrzo nakon toga rodila je svoju bebu – bez ikakve liječničke pomoći.
 
Kad se nakon toga vratila u bolnicu, njezino novorođenče, koje je rođeno u sedmom mjesecu trudnoće, proglašeno je mrtvorođenim. Liječnici su pozvali pogrebnika i vratili se svom poslu.

Što se tada dogodilo, 18-godišnjakinja još ne može vjerovati.
 
Dok je pogrebnik pripremao novorođenče za nadolazeći sprovod, primijetio je da beba ima otkucaje srca. Odmah je pozvao hitnu pomoć koja je dječaka, koji je od kasnije kršten i zove se Augustus, odvezla na odjel intenzivne njege.

Stanje djeteta je ubrzo postalo stabilno i dobro je reagiralo na tretmane. Njegova majka je nakon oporavka otpuštena s djetetom iz bolnice

No, onda se baka obratila lokalnim medijima jer je bila ogorčena na postupanje liječnika koji, kako je izjavila, u bolnici nisu ni pokušali “spasiti život djetetu”.
 
Policija je nakon toga pokrenula istragu o bizarnom incidentu.
 
Međutim, gradski odjel za zdravstvo nastavio je tvrditi kako je “beba već bila mrtva kad je stigla u bolnicu”. Glasnogovornik odjela za zdravstvo je rekao: “Za mene je to čudo. Vidio sam doktoricu koja je vrlo jasno rekla da je beba rođena mrtva. Pogrebno društvo je došlo po njega i on je bio mrtav. Nekako su mu se vratili otkucaji srca “, pokušao je glasnogovornik opravdati propuste napravljene u bolnici.