ŠUTALO NA DOČEKU U ČAPLJINI "Preponosan sam što dolazim iz ovog malog mjesta, srce mi je puno"

Josip Šutalo
Hercegovina.info

Nakon što je u ponedjeljak dočekan u Svitavi, brončani reprezentativac Hrvatske Josip Šutalo večeras je imao novi fenomenalan doček u Čapljini. 

Mnoštvo građana okupilo se večeras na Trgu kralja Tomislava u središtu grada. 

Doček mladog braniča, koji je odigrao ključnu utakmicu protiv Maroka za broncu, organiziran je u sklopu manifestacije Advent u Čapljini. Uz ovaciju, pjesme, baklje i zastave Šutalo je pozdravljen od svojih Čapljinaca. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

On je istaknuo kako je sretan što dolazi iz ovog kraja.

"Ovo je ludnica. Hvala vam svima što ste došli i što ste uveličali ovaj dan. Preponosan sam što dolazim iz ovako malog mjesta, ali smo pokazali još jednom koliko smo veliki, srce mi je stvarno puno", rekao je Šutalo.

Josip Šutalo sa svojim ocem Mirom

Igrao je u najvažnijoj utakmici.

"Svih 26 igrača su dali svoj doprinos. Ja sam dobio priliku u zadnjoj utakmici, čekao sam, vjerovao sam i bio sam maksimalno spreman, jer za taj trenutak sam i živio. Mislim da smo zasluženo osvojili treće mjesto, a nadam se da će iduće prvenstvo to biti još bolje, u najmanju ruku da ponovimo ovaj rezultat", rekao je Šutalo.

Josip Šutalo

Na pitanje "kako se obraniti od svih fanova", Šutalo je rekao da mu to nije problem i da uživa u trenutku.

Fascinatno je bilo za vidjeti koliko strpljenja je imao ovaj mladić. Nije bilo djeteta u Čapljini s kojim se nije uslikao, a fotografiranje je "uzelo" gotovo tri sata.