STANJILE SE PONUDE Kladioničari sreću traže u ligama Indonezije, Gane i Bangladeša

Klađenje
Ilustracija

Koronavirus, sa sobom je donio brojne probleme. Diljem svijeta ljudi su u karantenama, izolacijama. Otkazuju se letovi, okupljanja i razni događaji. Svijet kao da je stao.

Odgađaju se brojna sportska natjecanja diljem svijeta. Brojne lige su zaustavljene. Upitne su Olimpijske igre ali i Europsko nogometno prvenstvo.

Samim tim i ponuda u kladionicama sve je manja.

Tako danas na ponudama iz kladionica igrači imaju prigodu okušati sreću u ligama Turske, Rusije, Ukrajine, liga Južne Amerike, Bangladeša, Indonezije, Gane, nižih liga iz Engleske, ali i Mađarske.

No, pitanje je koliko će se još igrati i u Mađarskoj budući da je Orban najavio što skorije zatvaranje škola, vrtića, javnih ustanova, pa je vrlo vjerojatno kako će se zaustaviti i sportska natjecanja.

Što se tiče košarke na ponudi smo pronašli osam utakmica, četiri utakmice rukometnog prvenstva Mađarske, jednu utakmicu švedske lige, te šest odbojkaških susreta iz Brazila.

Sreću igrači mogu isprobati i klađenjem na MMA UFC borbe, njih dvanaest.

Sigurno je kako oni koji aktivno igraju kladionicu, ovih dana pretražuju internet i otkrivaju koje su to nogometne zvijezde Indonezije, Bangladeša i Gane.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.