Marijan Marić: Moramo dati maksimum da bi osvojili prva tri boda!

HMRK Zrinjski, Marijan Marić, HMRK Zrinjski, Marijan Marić, Marijan Marić, HMRK Zrinjski, HMRK Zrinjski, Marijan Marić, Marijan Marić, HMRK Zrinjski, Marijan Marić, HMRK Zrinjski, Marijan Marić, HMRK Zrinjski
Plemići će od 18:00 ugostiti RK Gračanica, klub koji je u prva dva kola upisao dvije pobjede čime je zauzeo lidersku poziciju.

Mostarci su s dva gostujuća poraza pred imperativom pobjede. U dvije dosadašnje utakmice pokazali su dva lica. Svjestan je toga i Marijan Marić, vodeći strijelac kluba: "Sezonu smo otvorili s dva poraza što i nije baš lijepo za vidjeti. Za razliku od prvog kola u Vogošći, gdje smo odigrali dosta dobru utakmicu, u Doboju smo podbacili i nismo bili na razini. Tu prvenstveno mislim na obranu koja je bila slaba. Igrači Sloge su zabijali odakle su htjeli. Napad smo igrali dosta dobro, no kroz cijelu utakmicu nismo mogli sastaviti kvalitetnu obranu da se rezultatski približimo domaćinu".

U srijedu je prilika za popravni pred domaćom publikom. Stiže neugodna Gračanica: "Prva domaća utakmica ove sezone. Dolazi nam Gračanica koja ima kvalitetnih igrača. Doveli su pivota Toromanovića, trener im je Doborac i to su poznata imena bh. rukometa. Imaju odličan sastav, što su i pokazali u ovim utakmicama. Dosta su ozbiljna momčad koja teži prema vrhu. Utakmica će biti teška. Mi se pripremamo za njihovu igru jer ipak tražimo svoju prvu pobjedu. Moramo dati maksimum da bi osvojili prva tri boda", ističe Marić.

Publika je prethodnih sezona bila vjetar u leđa mladim Mostarcima, a isto se očekuje i ove sezone: "Nadam se da će odaziv publike biti kao prošlih sezona i da će doći podržati svoj klub koji možda i nije u baš najboljoj situaciji trenutno. I ove godine nas krasi mladost i činjenica da se radi o momcima iz Mostara i okolice te se nadamo kako će navijači to prepoznati i stati uz nas u svim prvenstvenim utakmicama", zaključio je na kraju Marijan Marić.