FOTO  Zrinjski Mostar: Nikada to ime izbrisat se neće

Zrinjski Sloboda

Godina na zalasku ostat će zapamćena kao najuspješnija u povijesti športske obitelji Zrinjski.

HŠK Zrinjski

Nogometaši HŠK Zrinjski su i ove godine svojim navijačima donijeli titulu prvaka. Ostat će zapisano da je titula proslavljena pred više od 20.000 navijača što je za ove prostore do sada rijetko viđeno. Nisu se Plemići obrukali ni u Ligi prvaka u dvostrukom srazu sa slovenskim prvakom Mariborom. Plemići su u oba susreta bili bolji protivnik, ali je ovaj puta sreća okrenula leđa peterostrukim prvacima BiH, tako da je Maribor otišao u dalje natjecanje.
U domaćem prvenstvu Plemići će prezimiti na drugom mjestu, a sudeći prema najavama na proljeće Plemići silovito kreću u obranu titule. Ova momčad na čelu sa velemajstorom Blažom Sliškovićem to svakako može, a i tradicionalno Zrinjski igra puno bolje na proljeće.

HKK Zrinjski

Košarkaši Zrinjskog ove godine slave 25. godina postojanja. Upravo na tu obljetnicu svojim navijačima su priuštili puno dobrih utakmica i pobjeda. Plemići su lideri domaćeg prvenstva, a vrlo dobro predstavljaju svoj grad u drugoj ABA Ligi. Sudeći po svemu ambiciozna uprava na čelu sa Daliborom Milošom neće se zadovoljiti dosadašnjim uspjesima, te u idućoj godini možemo očekivati još veći iskorak.

HMRK Zrinjski

Godina na zalasku ostat će upisana zlatnim slovima u povijesti HMRK Zrinjski. Plemići su osvojili Kup BiH, a odlično igraju i u domaćem prvenstvu, te će i prezimiti u Europi. Specifičnost ove momčadi je što je sastavljena od domaćih igrača koji su ponikli u omladinskoj školi. Uprava kluba na čelu sa Stojkićem i Pušićem ima mnogo planova, a sudeći po svemu, oni će što su naumili i ostvariti.

HŽRK Zrinjski

Klub koji je ne tako davno bio prvak i nastupao u Europi danas se natječe u drugoj ligi. Mnogi su predviđali i raspad, ali to se na njihovu žalost nije dogodilo. Plemkinje se polako, ali sigurno vraćaju tamo gdje im je mjesto. Sigurni smo da će vrlo brzo trenerski dvojac Arapović-Biokšić vrlo brzo povesti Plemkinje stazama stare slave.

ŽKK Zrinjski 2010

Godina na izmaku uspješna je i za košarkašice ŽKK Zrinjski 2010. Zrinjevke su postigle niz dobrih rezultata, a trenerica koja je ujedno i predsjednica kluba Nikolina Pandža planira u narednoj godini klub podići na razinu više.

Prijatelji Zrinjskog imali su se čemu radovati u ovoj godini, i nema sumnje da je ovo bila godina Zrinjskog. U ovoj koja dolazi očekujemo još bolje rezultate, ali očekujemo da se našim klubovima poboljša infra struktura. Očekujemo da se konačno renovira stadion pod Bijelim Brijegom koji je sve samo ne funkcionalan za najuspješniji nogometni klub u državi.

Očekujemo konačno i sportsku dvoranu. Svi nabrojani uspjesi klubova dvoranskih sportova ostvareni su bez gradske dvorane. Vrijeme je da lokalna zajednica uzme stvar u svoje ruke i pomogne našim sportašima. Gospodo imate pred nosom najuspješniju sportsku obitelj u državi, a malo toga činite da im pomognete u njihovim pohodima na velike sportske uspjehe.

HERCEGOVINA.info