Procurila vijest o nemilom događaju u kojem je prije nesreće sudjelovao Schumacher

Naime, Schumi je tada skrivio prometnu nesreću.

Španjolska agencija EFE otkrila je kako je Michael Schumacher skrivio prometnu nesreću u Španjolskoj, nadomak Seville.

17. studenog 2013. Schumacher je s unajmljenim automobilom na jednom kružnom toku oduzeo prednost motociklistu, koji potom nije uspio stati te je udario u njegov automobil.

Pri padu se ozlijedio, slomio je zglob na desnoj ruci i završio je na operaciji. Istraga je još uvijek u tijeku, a Schumijevi odvjetnici ponudili su nagodbu što je druga strana, navodno, već prihvatila.

A stanje legendarnog vozača i dalje je neizvjesno. Njemački mediji javljaju kako je njegovo buđenje iz kome stavljeno na čekanje zbog komplikacija koje su se dogodile u procesu liječenja. Stručnjaci napominju kako ne treba dramatizirati jer je već otprije najavljeno kako se takav postupak sastoji od puno preokreta.

Kao i obično, njegova glasnogovornica demantirala je takve navode te naglasila kako započeti proces buđenja traje i dalje.

"Michaelovo stanje je nepromijenjeno, ali terapija se nastavlja. Nema zaustavljanja procesa koji može potrajati i mjesecima. Laž je da je proces u potpunosti obustavljen", poručila je Sabine Kehm.

Sportski.net|M.M.