FOTO   Gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić uručio nagrade najboljim sportašima Grada na Neretvi

 Gradonačelnik  Mostara Ljubo Bešlić uručio nagrade najboljim sportašima Grada na Neretvi

Gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić primio je danas najuspješnije mostarske sportaše kojima je čestitao na ostvarenim rezultatima te uručio posebna priznanja za postignuti uspjeh.

- Iznimno sam ponosan na rezultate sportaša Grada Mostara koji su ostvareni u prethodnoj godini, a imati ovoliko prvaka države, čak i europskih prvaka, velika je čast za ovaj grad. Sportaši nam pronose ime grada po Europi i na taj način pokazuju da ima puno dobrih stvari koje se događaju u Gradu Mostaru - kazao je mostarski gradonačelnik.

Europski prvak u karateu Ivan Klepić istaknuo je kako je već ostvario veliki rezultat, no da želi da postigne uspjeh koji Bosna i Hercegovina još nije vidjela, a to je da donese europsku medalju iz Tokija 2020. godine.

Među najboljim koji su se istaknuli te postigli zapažene rezultate su: HŠK "Zrinjski" (nogometni prvaci BiH u sezoni 2017./18.), MNK "Mostar SG Staklorad" (prvaci BiH u futsalu za sezonu 2017./2018.), HKK "Zrinjski" (prvaci BiH u košarci za sezonu 2017./2018.), Stolnoteniski klub "Mostar" (osvajači Kup-a BiH i prvaci države), Ivan Klepić - SKK "Neretva" (prvo mjesto na Europskom prvenstvu u karateu), Ivona Klepić - SKK "Neretva" (treće mjesto na Europskom prvenstvu u karateu), Emil Markić - BK Mostar (svjetski prvak u boksu poluteška kategorija po WBF verziji), te Boćarski klub "Ante Rozić" (državni prvaci i osvajači kupa BiH u sezoni 2017./2018.).

Uz predstavnike Grada Mostara prijemu su nazočili i predstavnici Sportskog saveza Grada Mostara, predvođeni glavnom tajnicom Mirjanom Bošnjak.

(FENA)