Odbacite daljinske, danas igra Zrinjski i danas je dan za pobjede

HMRK Zrinjski, hmrk zrinjsk, HMRK Zrinjski, HMRK Zrinjski, HMRK Zrinjski, HKK Zrinjski, HŠK Zrinjski
Tu ljubav treba dokazati ne samo riječima na društvenim mrežama, nego prije svega odlaskom na utakmice svojih ljubimaca.

Danas je jedan od takvih dana kada je klubovima iz sportske obitelji Zrinjski potrebna potpora. Danas svoje utakmice igraju nogometaši, košarkaši i rukometaši i svi oni su Zrinjski.

Nogometaši HŠK Zrinjski su u maloj krizi za koju vjerujemo da je stvar prošlosti. Plemići danas u 15:00h na svom terenu dočekuju FK Slobodu. Do pobjede i bodova Plemići će lakše ukoliko imali potporu sa tribina. Zadnja utakmica istih protivnika imala je puno veći značaj, pa je privukla 20.000 navijača. Taj dan svi su bili Plemići i navijači Zrinjskog, i valjalo je biti viđen na stadionu. I ova danas utakmica je važna, možda ovaj puta nije cool biti viđen, ali Zrinjski se voli i bodri na svim utakmicama.

Nažalost danas se utakmica nogometaša poklapa sa onom koju igraju košarkaši HKK Zrinjski. Protivnik Plemićima možda nije atraktivan, ali košarkaši predvođeni Princom su prvi u domaćem prvenstvu i zaslužuju tu i ostatiti. Utakmica HKK Zrinjski-KK Bošnjak igra se u 16.00h u dvorani na Bijelim Brijegu.

Šlag na kraju dolazi u večernjim satima kada rukometaši HMRK Zrinjski igraju hercegovački derbi u Ljubuškom. Plemići su u strašnoj seriji od pet pobjeda i učinit će sve da nastave niz. Domaćin Plemićima je HRK Izviđač, jedna od najboljih momčadi na ovim prostorima, i nema sumnje da nas očekuje prava rukometna poslastica. HRK Izviđač-HMRK Zrinjski na programu je u 19.00h u Ljubuškom.

Danas je dan kada trebate odbaciti svoje daljinske upravljače i dan kada trebate zaboraviti svoje tv prijemnike. Danas je dan za pobjede jer danas igra Zrinjski...

HERCEGOVINA.info