Zrinjski očekuje derbi za kraj uspješne sezone

Mladost-Zrinsjki
Mnogi su se u Zrinjskom pribojavali kako bi ta utakmica mogla odlučivati novog prvaka, ali stjecajem okolnosti ovaj će susret za plemiće biti više svečarskog karaktera, piše Večernji.ba.

Bit će to dobra prilika za sve navijače i simpatizere mostarskog kluba da pozdrave nove prvake, ujedno i najuspješniju momčad od kako se Premijer liga BiH igra u zajedničkom formatu. Novi naslov je i prilika za prigodnu proslavu. Upravo se nešto više odgovora na tu temu očekuje u idućim danima. Još nije poznat program i plan kao ni lokacija moguće proslave. Eventualni problem tu može biti činjenica kako se u subotu očekuje kišno vrijeme. Bilo kako bilo, u subotu se može očekivati istinski blagdan nogometa. Zrinjski i Sloboda su po mnogima trenutačno dvije najbolje momčadi Premijer lige, što uostalom potvrđuje i ljestvica.

Riječ je o dvije momčadi koje su već ispunile svoje ambicije, s tim kako je Sloboda u igri za osvajanje Kupa BiH. Te dvije momčadi ljubiteljima nogometa mogu pružiti odličnu utakmicu i za mnoge Mostarce to će biti dovoljan mamac da podrže Zrinjski u zadnjem kolu sezone. Poznajući pristup struke mostarskog kluba, opuštanja neće biti. Možda Zrinjski protiv Slobode odigra malo manje oprezno, a više atraktivno te na taj način zahvali publici na potpori u ovoj sezoni. O nogometnoj suboti pod Bijelim brijegom se već govori, a to je i najbolja pozivnica za ljubitelje nogometa da dođu na utakmicu.