SPORT TALENT namučio zagrebački Dinamo

11.11.2018
1/2

Sport Talent skupo prodao kožu protiv Dinama iz Zagreba je najbolji opis za prvu utakmicu u grupi na Arena Cup-u Hercegovina 2018 u skupini dječaka rođenih 2010.godine.

Ova talentirana generacija je još jednom pokazala rad univerzalne sportske škole Sport Talent iz Mostara koja je ne samo najbrojnija na ovim prostorima, već i bilježi rezultate u svim sportovima koji su vrijedni pažnje. Rezultat je glasio 2:0 za zagrebačku ekipu uz veliki pljesak i pohvale na račun dječaka Sport Talent-a.

Drugu utakmicu su remizirali protiv ekipe iz Međugorja i završili drugi u skupini odmah iza Dinama, a u 1/8 finala bolji su bili od vršnjaka ekipe Mali Most rezultatom 7:0. Sutra se igra 1/4 finale protiv ekipe NK Kamen Ivanbegovina iz Imotskog.

Dječaci rođeni 2011. godine su tek demonstrirali dominaciju uz 2 uvjerljive pobjede protiv vršnjaka Zrinjskog 6:1 i Limača Čapljine 5:0, i prošli u 1/4 finale kao prvi u grupi uz impresivnu gol razliku 11:1 i dali do znanja da će se o ovoj generaciji tek pisati i pričati.

Sutra slijedi 1/4 finale protiv ekipe Neretvanca iz Opuzena.


loading...