Slobodan lavljeg srca odveo Zrinjski do pobjede u Doboj Kaknju

Stadion HŠK Zrinjski, emocije, Slobodan Jakovljević , HŠK Zrinjski, Slobodan Jakovljević , Stadion HŠK Zrinjski, HŠK Zrinjski, Slobodan Jakovljević

Igru briši, bodove piši kratak je rezime utakmice koju je HŠK Zrinjski igrao u subotu protiv Mladosti iz Dobaja kod Kaknja. Utakmica kao utakmica nije pružila puno toga lijepoga, ali je bila borbena s obije strane.

I kako to obično biva na vidjelo je opet izašla činjenica da je najteže igrati upravo ovakve utakmice u kojima je jedna momčad izraziti favorit, a Zrinjski je upravo bio veliki favorit s obzirom na to da je na ovo gostovanje došao na krilima dvije uvjerljive pobjede, a domaćinima nisu baš cvjetale ruže.

Upravo zato su domaći nogometaši u ovoj utakmici pružili možda i više nego što mogu, a Zrinjski je uprkos nadmoći i velikom posjedu lopte došao do pobjede tek u sudačkoj nadoknadi.

Ne treba smetnuti s uma da je upravo u prošlom prvenstvu Zrinjski "kiksao" u Doboj Kaknju i većina se slaže da su ta dva boda ostavljena kod Mladosti bila presudna u borbi za titulu.

Zrinjski je imao svoje šanse, ali je do pobjede došao duboko u sudačkoj nadoknadi kada se ukazao veliki Slobodan Jakovljević i zakucao loptu u mrežu za veliko slavlje Plemića i velike grupe Ultrasa. Poslije je Lendrić samo potvrdio pobjedu za 2:0.

Hercegovina.info