Sleven Musa: Zrinjski je favorit, ali Široki ide po pobjedu!

Slaven Musa
Istina, dodao je Musa, Zrinjski je u ovoj utakmici favorit zbog domaćeg terena, potpore navijača, većeg izbora igrača i naših problema s nastupom Ive Džidića, Landeke i Pehara, ali „vjerujem da ćemo biti maksimalno spremni i motivirani za osvojiti sva tri boda". Kao „udarne igle" Zrinjskog označio je Đurića, Crnova i Nikolića.

Ulog u derbiju je golem, ali, opet, mišljenja je strateg „Plavo-bijelih", njegov ishod neće odlučiti novog prvaka, jer nakon ovog dvoboja Zrinjskog i Širokog Brijega ostaje za odigrati još pet teških utakmica.

Kratko se osvrnuo i na sinoćnji poraz (0:2) u Kupu u Zenici od Čelika, u utakmici u kojoj se, uz iskazane slabosti i pogreške, vidjelo da je „većina igrača u mislima već bila u derbiju sa Zrinjskim". Čelik sada ima dobru prednost, ali ništa nije izgubljeno i može se nadoknaditi u uzvratu 16. travnja na Pecari.

I Wagner je najavio pravo izdanje u derbiju sa Zrinjskim nakon loše večeri na Bilinu polju. „Derbi uvijek donosi posebnu motivaciju. Očekujem tešku utakmicu koja puno znači za obje momčadi. Dat ćemo sve od sebe kako bi se iz Mostara vratili s tri boda", kazao je Wagner.

ekspresno.info